Scratch: Joc del laberint


A l'entrada d'avui presentem el joc del laberint elaborat en Scratch, però, què és Scratch? 


Scratch és un llenguatge de programació visual creat per el MIT i orientat a facilitar l'aprenentatge de forma intuïtiva mitjançant blocs. I això què significa? que en comptes d'escriure codi per a programar, disposem de diferents peces com si d'un trencaclosques es tractés, i anirem encaixant-les per a desenvolupar diferents ordres fins a crear el nostre projecte, que podria ser perfectament un videojoc o un robot intel·ligent!


El llenguatge Scratch es va crear per ajudar als més joves a iniciar-se en aquest món, i cada vegada són més les escoles que el fan servir a diferents assignatires. 

A #ElBlogEspecial estem aprenent aquest nou llenguatge, i volem compartir amb vosaltres un dels nostres projectes, que és aquest fantàstic laberint! 



Podrás accedir al nostre joc des de l'enllaç que trobaràs al final d'aquesta publicació!

A més a més, si t'agrada el joc i vols personalitzar-lo, no dubtes en mirar el codi que li hem donat a cada personatge per entendre els seus moviments. Pots fer una ullada al codi fent clic al rectangle blau ("ver dentro") que apareix a la part superior dreta .


També pots reinventar aquest mateix laberint i crear el teu propi joc!


Per veure el codi d'aquest joc, fes clic aquí.
Fonts: Scratch School 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada